Mis de kans niet op een gratis Realitycheck©!

Mis de kans niet op een gratis Realitycheck©!

We weten allemaal dat merken tegenwoordig geloofwaardig, authentiek en écht moeten zijn, maar is jouw merk dat ook? Laat dit onderzoeken met een Realitycheck©, die we tot 31 oktober 2019 gratis aanbieden.

We beantwoorden 3 essentiële vragen

We beantwoorden binnen een korte tijd de drie essentiële vragen voor een merk dat meer écht wilt zijn:

  1. Is het merk trouw aan zichzelf? Past bij de geschiedenis en voelen de mensen die eraan werken dat het oprecht en eerlijk is? Zo zeggen sommige merken dat ze klantgericht zijn, terwijl iedereen binnen de organisatie weet dat dit niet één van de kernkwaliteiten is (en het ook nooit zal worden).
  2. Is het duidelijk voor iedereen wat het merk is? In sommige gevallen omschrijven klanten, leveranciers, medewerkers en directie het merk op dezelfde manier, maar vaker is dat niet het geval. Deze onduidelijkheid wat het merk betekent voor iedereen en wat het is, of wil zijn, zorgt voor een onduidelijk verwachtingspatroon en leidt vaak tot verwarring en teleurstelling in de klantbeleving.
  3. Doet het merk wat het zegt? Merken maken vaak beloften die ze niet waarmaken (kijk maar eens Radar…). Dit is de grootste bron van ontevredenheid bij klanten. Wat vaak onderbelicht blijft is dat het ook leidt tot frustratie bij medewerkers, die weten dat ze de belofte nooit zullen kunnen waarmaken. Dit kan zijn omdat de belofte onhaalbaar is, of omdat systemen en processen medewerkers in de weg zitten om de belofte waar te kunnen maken voor klanten.

Presentatie van bevindingen en tips

Deze Realitycheck© bieden wij kosteloos aan als je deze aanvraagt voor 31 oktober 2019. Wij doen de check en komen langs om onze bevindingen te presenteren. Onderdeel van de presentatie zijn niet alleen wat we gezien of gehoord hebben, maar als het nodig is hebben we ook nog tips om mee aan de slag te gaan. Je krijgt van ons de bevindingen en tips ook digitaal.

Bel of mail ons bij interesse

Twijfel je aan de échtheid van je merk en wil je hiermee aan de slag? Gebruik dan dit buitenkansje en doe er je voordeel mee!

Bij interesse mail dan naar engel@brand-angels.nl of bel naar 0627051317.

Geen reactie's

Geef een reactie