Visitekaartje in the cloud

Vandaag presenteren wij ons als Brand Angels: Zeven merkprofessionals die bevlogen zijn om merken échter te maken!

Écht? Écht niet!

Wat is écht en wat niet? Als je de mensen om je heen mag geloven is het vak marketing dat in ieder geval niet. Marketing roept bij veel mensen (behalve bij marketeers zelf) associaties op van leuke filmpjes die weinig te maken hebben met de werkelijkheid. Reclames worden nog nauwelijks serieus genomen en al helemaal niet meer vertrouwd.

To be real or not, that’s the question

Merken kunnen het vertrouwen terugwinnen door hun ware gezicht te laten, zoals ze écht zijn. Er is nog weinig kennis, ervaring en expertise hoe je dit als merk moet doen in de dagelijkse praktijk. Dat is de reden dat wij Brand Angels zijn geworden.

Brand Angels: bevlogen merkprofessionals

Wij zijn zeven merkprofessionals die invliegen om je merk vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en vorm te geven in woord, beeld en acties. Wij zijn op zoek naar het goede in je merk, maar geloven ook heilig dat het goed is om te benoemen wat er nog niet zo goed is. Daardoor laat je ook aan je klanten zien dat je ze serieus neemt, want niemand is perfect. Ook vinden we dat je je niet beter hoeft voor te doen dan je bent en mag je trots zijn op je klanten. Daarom werken wij niet met acteurs of andere kunstmatige middelen om je producten of diensten aan te prijzen. Wij hebben veel kennis en ervaring onder onze vleugels, maar ook wij zijn niet perfect en hebben niet alle wijsheid in pacht. Kortom, we zetten ons met hart en ziel in om onze missie te behalen en we staan open voor ideeën en suggesties.

Ons visitekaartje in the cloud

We nodigen je uit om onze website (je zou ook kunnen zeggen ons visitekaartje in the cloud…;-) te bekijken en met ons in gesprek gaat over hoe we jouw organisatie kunnen helpen om échter te worden.

Foto: Alle Brand Angels (met uitzondering van de fotograaf Frank Huijbregts) met elkaar in gesprek over wat nu écht is en wat niet.

Geen reactie's

Geef een reactie